Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
search
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson

Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson

5.990,00 lei
Include TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Dispozitiv de smântânire a mierii 70 L (230V) ) cu controler automat


Aceste dispozitive sunt concepute pentru a desfășura procesul de smântânire a mierii.
Designul adecvat al elicei de amestecare din oțel inoxidabil rezistent la acizi permite smântânirea precisă a mierii.

Procesul de smântânire ar trebui să aibă loc în cicluri repetate „funcționare – oprire”

  • funcționarea mixerului 5 min - 15 min
  • mixer oprit 45-480 min
  • timp total de smântânire 1-99h


Mierea smântânită corect are o consistență asemănătoare cu untul.

Este posibil să se realizeze dispozitive conform comenzilor individuale.


Crema de miere - cum se face?


Mierea proaspătă este groasă și transparentă. După ceva timp, se cristalizează în mod natural. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18oC. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare are loc mai lent, iar cristalele devin mai mari.

Încălzirea mierii la 40oC și menținerea ei timp de câteva zile face ca mierea să treacă de la starea cristalizată (crusta) la starea lichidă. (patoka).< br />Dispozitivul de smântânire dispune de un agitator mecanic special care permite procesul de recristalizare, după care mierea va obține o consistență ideală „tartinabilă”, asemănătoare cu cremele de ciocolată pentru copii. Acest proces presupune aerarea ciclică și amestecarea intensivă a mierii timp de câteva zile până când se obține consistența corespunzătoare. Aerarea are loc în timpul amestecării.

Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi timp de aproximativ 10-15 minute.

De exemplu, puteți adăuga miere cristalizată în oală la început. „Smântânirea”are scopul de a crea multe nuclee mici de cristalizare și de a preveni creșterea cristalelor de miere existente. Aceasta este „„măcinarea mecanică”” a cristalelor de miere. Când este păstrată la o temperatură constantă, această miere își păstrează această consistență timp de multe luni.

W20088A_Z
1 Obiect

Referinte specifice

cod EAN13
5903661515836
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Cookies

Cookie information

Acest site utilizează propriile cookie-uri pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de experiență pe site-ul nostru. De asemenea, folosim cookie-uri de la terți pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a analiza și apoi pentru a afișa reclame legate de preferințele dvs. pe baza analizei comportamentului dvs. de navigare.

Cookie management

About Cookies

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt stocate pe computerul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil de către site-urile web pe care le vizitați. Acestea sunt utilizate în diverse scopuri, cum ar fi reținerea informațiilor dvs. de conectare, urmărirea comportamentului dvs. în scopuri publicitare și personalizarea experienței dvs. de navigare. Există două tipuri de module cookie: module cookie de sesiune și module cookie persistente. Primele sunt șterse atunci când sesiunea de navigare se încheie, în timp ce cele din urmă rămân pe dispozitivul dvs. pentru o perioadă de timp determinată sau până când le ștergeți manual.