

Aceste dispozitive sunt concepute pentru a desfășura procesul de smântânire a mierii.
Designul adecvat al elicei de amestecare din oțel inoxidabil rezistent la acizi permite smântânirea precisă a mierii.
Procesul de smântânire ar trebui să aibă loc în cicluri repetate „funcționare – oprire”
Mierea smântânită corect are o consistență asemănătoare cu untul.
Este posibil să se realizeze dispozitive conform comenzilor individuale.
Mierea proaspătă este groasă și transparentă. După ceva timp, se cristalizează în mod natural. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18oC. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare are loc mai lent, iar cristalele devin mai mari.
Încălzirea mierii la 40oC și menținerea ei timp de câteva zile face ca mierea să treacă de la starea cristalizată (crusta) la starea lichidă. (patoka).< br />Dispozitivul de smântânire dispune de un agitator mecanic special care permite procesul de recristalizare, după care mierea va obține o consistență ideală „tartinabilă”, asemănătoare cu cremele de ciocolată pentru copii. Acest proces presupune aerarea ciclică și amestecarea intensivă a mierii timp de câteva zile până când se obține consistența corespunzătoare. Aerarea are loc în timpul amestecării.
Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi timp de aproximativ 10-15 minute.
De exemplu, puteți adăuga miere cristalizată în oală la început. „Smântânirea”are scopul de a crea multe nuclee mici de cristalizare și de a preveni creșterea cristalelor de miere existente. Aceasta este „„măcinarea mecanică”” a cristalelor de miere. Când este păstrată la o temperatură constantă, această miere își păstrează această consistență timp de multe luni.
Referinte specifice
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa
check_circle
check_circle
Cookies
Cookie information
Acest site utilizează propriile cookie-uri pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de experiență pe site-ul nostru. De asemenea, folosim cookie-uri de la terți pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a analiza și apoi pentru a afișa reclame legate de preferințele dvs. pe baza analizei comportamentului dvs. de navigare.
Cookie management
Bessesary cookies for the proper functioning of the website. They allow you to remember the user settings, e.g. language, currency, cart, page layout, etc. Functional cookies do not collect any personal data or send any information to external sites.
Statistical cookies collect anonymous information about users, such as the number of visitors, sources of links, etc. These information help to understand how users use the site.
Marketing cookies are used to track users through websites. The goal is to show ads that are most relevant to the user.
Personalized cookies concern adjusting the website to your requirements. For example, they can display information about products selected for you.
Security cookies provide authentication security, anti-fraud and other security measures for users. It is worth treating these cookies as "nessesary". However, if you decide to have this category separately then be sure to set the consents sent to Google Tag Manager accordingly.
Other cookies that are not uniquely classified.
About Cookies
Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt stocate pe computerul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil de către site-urile web pe care le vizitați. Acestea sunt utilizate în diverse scopuri, cum ar fi reținerea informațiilor dvs. de conectare, urmărirea comportamentului dvs. în scopuri publicitare și personalizarea experienței dvs. de navigare. Există două tipuri de module cookie: module cookie de sesiune și module cookie persistente. Primele sunt șterse atunci când sesiunea de navigare se încheie, în timp ce cele din urmă rămân pe dispozitivul dvs. pentru o perioadă de timp determinată sau până când le ștergeți manual.