

În spirala de decristalizare a mierii este instalat un regulator electronic .temperatură.
Regulator electronic de temperatură cu afișaj cu cristale lichide, reglare a temperaturii
în intervalul 30-55°C. Fiecare ciclu de încălzire constă din 3 etape. Pentru fiecare pas definim durata si valoarea temperaturii stabilizate. După finalizarea ciclului (expirarea timpului total definit în ciclu), controlerul intră în starea oprit. Durata decristalizării în intervalul 1 - 96 de ore
Avantajele spiralei de decristalizare de 25 cm:
- se încadrează într-un vas de 10 litri cu un diametru mai mare de 25 cm
- 2 spirale, fiecare cu o putere de 400 W
- display cu cristale lichide
- alimentare 230 V
- senzor de temperatură care protejează mierea împotriva supraîncălzirii
- reglarea temperaturii 30-55°C
- capacitatea de a seta durata decristalizării 1-96 ore
- timpul de decristalizare a mierii într-un vas cu un volum de aproximativ 10 litri este de aproximativ 1 zi
- memoria modului de operare
- afișare grafică
- oprire automată
- mobil datorită dimensiunilor mici
- Produs polonez
Spirala de decristalizare este un dispozitiv mic, de neînlocuit când vine vorba de încălzirea mierii pentru a o face din nou turnabilă. După cum se știe, atunci când este supraîncălzită, mierea își pierde enzimele valoroase și, prin urmare, proprietățile sale unice. Cu toate acestea, încălzirea mierii este singura modalitate de a-i reda consistența lichidă, atât de dorită de consumatori. Cum să faci asta fără a supraîncălzi mierea?
Decristalizatoarele profesionale echipate cu un regulator electronic de temperatura vin in ajutor . Unul dintre dispozitivele mai mici de acest tip este o spirală electrică de decristalizare cu diametrul spiralei de 25 cm.
Cu ajutorul ei, puteți dizolva mierea într-un recipient de 10 litri în 24 de ore. Desigur, decristalizatorul poate fi folosit cu succes pentru a încălzi mierea în vase mai mari - dar va dura ceva mai mult timp.
Un senzor care măsoară temperatura în locul cel mai critic, adică la joncțiunea spiralei cu mierea, împiedică supraîncălzirea acesteia. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că, în ciuda decristalizării mierii, oferiți clientului un produs de înaltă calitate, care corespunde așteptărilor sale cu privire la miere la câteva luni după colectarea mierii.
Regulatorul folosit în spirala de decristalizare își va aminti modul de funcționare chiar și în absența tensiunii. Fiecare ciclu de lucru constă din 3 pași și pentru fiecare dintre ei puteți defini separat timpul de încălzire și temperatura. După ce timpul setat a trecut, regulatorul oprește decristalizatorul
Parametrii spiralei:
Referinte specifice